fredag 1 november 2013

Living a dream!

Den 24:e oktober fick jag chansen att uppfylla en dröm! Säkert många andras med. Nämligen att rulla på ett banked track! Var till shopen i OC dagen före då jag vart inbjuden att träna med freshisarna kvällen efter. Fick otroligt fin hjälp från hotellet i Hollywood med hur jag skulle ta mig tillbaka till Santa Ana. Mycket åkande och inte det lättaste att ta sig, men helt klart värt besväret!


Innan jag vågade mig upp på tracken såg den fruktansvärt skrämmande ut. Men när man väl tog sig upp var det inte så farligt ändå. Stämde som någon av tjejerna sa dock, farten är din vän, att stanna är det inte. Jag stannade och klev av genom single knee fall. Tränaren uppmärksammade det och kom fram till mig, följde mig upp till "sargen" (vad den nu kallas här?) och lärde mig att glida ner lika stiligt som de andra :) Det var inte heller så läskigt som det först såg ut och gick fort att lära sig.
Själva träningen var inte så annorlunda än vår. Banan funkar likadant, för att få ut maximalt av banan ska man åka i "diamanten", dock får man ju betydligt mer av nedförsbackarna i en banked track.


 Hann med att få en bild av alla tjejer innan vi slutade. Ett par av dem såg väldigt unga ut :)


En otrolig kick var det att se hur mycket mer man klarar av än vad man tror! Först var jag nöjd bara med att hålla mig stående på banan :)
OC Roller Girls var de jag tränade med, är du i närheten så ta chansen!

/Marielle S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar