måndag 11 november 2013

Årsmöte och förändringar


I fredags hade vi ett extra årsmöte för vi hade en del att ta tag i och besluta om. En del saker blev uppordnade, medan andra fortfarande ligger lite på is. De viktiga beslut som fattades var bland annat att vi sänker åldersgränsen från 18 till 16 år. Som 16åring får du alltså delta i lagets träningar och aktiviteter men inte börja tävla förrän du är 18 år (WFTDA's regler). Är du under 18 krävs målsmans underskrift för att du ska få vara med och träna. För att ekonomiskt kunna gå runt behöva vi höja medlemsavgiften från 150 kr i månaden till 200 kr. När det gäller våra halltider ser det ut som att vi kommer att ta bort fredagsträningarna på campus och istället träna tisdagar på Balder. En betydligt sämre lokal men med större chans att fler har möjlighet att delta. Söndagsträningen på Campus blir kvar. Med omedelbar verkan är det även dags för oss att gå med i skridskoförbundet. En fotograf har  kontaktats så nu ska vi äntligen få ta nå snygga lagfoton samt individuella foton.

För mig personligen sker stora förändringar. Efter jul kommer jag att lämna laget för att flytta till Dalarna och Skattungbyn för att gå en kurs i ekologisk odling och hållbar livsföring. En kurs jag länge velat gå och nu äntligen får chansen. Tyvärr innebär det att jag kommer att vara borta från det lag jag startat och ömmar för under nästan ett år. Min roll som ordförande läggs på is och Jennie tar över tillsvidare. För att derbyabstinensen inte ska bli allt för stor har jag kontaktat Borlänge näsblod och blivit lovad att få åka med dem, när jag har möjlighet. Borlänge ligger dessvärre 10 mil bort från Skattungbyn så jag kan inte räkna med att träna två dar i veckan. Min derbyträning kommer att bli lidande, men mina odlingskunskaper desto mer skillade.  

Blev i går intervjuad av Bonnie Balboa som håller på att skriva ihop en Derbybok. Hon intervjuar en spelare från varje liga som publiceras i boken tillsammans med massa andra roliga derbyrelaterade saker. Ser fram emot att få läsa Sveriges första derbybok!
Derby Love //Hilda ”Dawn of the Dread”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar