lördag 17 november 2012

Rullat i Campushallen

Fredagkvällen spenderade vi i Campushallens stora idrottshall med trägolv. En svårbokad lokal som vi lyckats få hyra om än bara för en kväll. Men vilket fantastiskt golv och vilket fantastiskt utrymme! Vi är ju vara vid att åka i en sal som egentligen är något för liten men denna stora sal tycktes oändlig.

 
Campushallen är optimal för framtida matcher då den även bjuder på läktare med god utsikt över salen. På önskelistan inför nästa termin står denna sal högt i topp! Vi verkar tyvärr inte vara de enda som är intresserade av salen och den är oftast uppbokad. Vi får hålla till goda med Balderskolans lokal än så länge.
En annan sak vi önskar oss i laget är en tränare! I nuläge tränar vi varandra, eller det är snarare Jennie som tränar oss andra. Men vi behöver verkligen någon som drillar oss och sätter lite press på oss så att vi kan fokusera på vår åkning och bli så bra vi kan bli. Så du som är intresserade av att bli vår tränare, kontakta oss! Du behöver inte ha någon erfarenhet av Roller Derby, men du får gärna ha erfarenhet av att träna ett lag. Kom till exempel på vår prova-påkväll nu på söndag http://www.facebook.com/#!/events/405214906218808/ eller kontakta oss via mail skellhellrollers@gmail.com eller facebook.
 
 
Gjorde en rolig övning i dag som går ut på att tackla ut en motståndare ur en cirkel. På skrillor såklart och den som sätter en fot utanför cirkeln eller faller åker ut. Skitkul!

 
 
 Glöm inte att komma på söndag om du är intresserad av att bli en roller girl!
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar