söndag 19 maj 2013

Framtidsplaner!Mycket har hänt sedan senaste uppdateringen, bland annat har tre av oss klarat minimumskills och två av dessa ska till Umeå den 25 maj och spela sin första träningsmatch! Sitter inte på några bilder för närvarande, så håll utkik, de kommer så småningom ;)

Gratistidningen Megafonen har besökt oss och gjort ett reportage som ni kommer att kunna läsa i papperstidningen den 23/5.

Idag har vi även haft ett lagmötes som de flesta kunde medverka på och vi passade på att hålla till under solens strålar i Messy-Jessys idylliska trädgård. Vi diskuterade bland annat våra framtida roller i laget, att vi behöver sponsorer, ett framtida medlemskap i skridskoförbundet samt att vi bara har våra lokalen i två veckor till den här terminen, så snart är det utomhusåkning som gäller!

I höst kommer vi att leta efter nya medlemmar och kom ihåg att du behöver inga förkunskaper för att börja åka. Jag hade själv aldrig stått på ett par rullor innan men med med tid och tålamod så lär man sig mer eller mindre ;) Det spelar heller ingen roll hur du ser ut, kort, lång, tjock, smal eller mittemellan - alla är välkomna att joina laget så länge du är tjej och minst 18 år.

Kolla gärna in oss på facebook eller mejla om du är intresserad av att börja eller har frågor om laget och/eller sporten!

Derby Love
/Kamikaze Girl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar